Turtle Case

Turtle Case árlista

Fontos mentéseket tartalmazó adathordozói védelméhez használjon Turtle Case adathordozó szállító és tároló táskákat!

Turtle Case adathordozó szállító és tároló táskák


A világ vezető nagy mágneses adathordozó gyártó cégei, az IBM, az Imation, a Maxell, első helyen ajánlják a Turtle Case típusú adattároló és szállító táskák használatát a számítógépes mentési szalagok szállítására és tartós tárolására. A Turtle Case márkanévben szereplő Turtle, azaz Teknős nevet azért választották, mert a külső, kemény héj, életbevágó fontosságú információt őriz a belsejében.

  • Dupla falú doboz, mely csökkenti az ütközések hatását.
  • A dupla falú kialakításnak köszönhetően, a két fal közötti levegőréteg biztosítja a szigetelést a hőmérsékletingadozás elkerülése érdekében. 
  • A légszigetelő rétegen túl, a speciálisan az adathordozó méretének megfelelő rekeszekbe tett kazetták között is keletkezik egy szigetelő légréteg, mely szintén védelmet ad a hőingadozás ellen. Így a táskák belső tere lassan reagál az eredeti és a külső hőmérséklet közötti különbségre. 
  • A táskák különböző tipusban, különböző rekeszméretekkel léteznek. Az adott táskákban a rekeszméret fix, mely segítségével biztonságosan tart minden adathordozót. Így teljesüljenek azok a speciális feltételek, mint pl. a rögzítésből adódó rázkódás elleni mechanikai védelem, illetve a rekeszek közötti levegőréteg miatt kialakuló belső hőszigetelés.
Elérhetőségeink:Cím: H-1118 Budapest, Ugron Gábor u. 75.
Telefon: +36-1-319-97-97
Fax: +36-1-319-05-51
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartásunk:
H-Cs: 9:00-17:30 Péntek: 9:00-16:00Sz-V: Zárva