Kereskedelmi feltételek

Általános kereskedelmi feltételek

Árak:

Áraink az ÁFÁ-t nem tartalmazzák, az UniCredit Bank Hungary Zrt. mai hivatalos deviza középárfolyamának és az aznap érvényben levő rendeletek és jogszabályok figyelembevételével kerültek kialakításra. A jogszabály-, árfolyam-, illetve a járulékos költségek (beszállítói ár, típusmódosulások, vám, ÁFA) módosulásából eredő többletköltségek a vevőt terhelik. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. 1,5%-ot meghaladó árfolyamváltozás esetén az árlista az érvényességi időn belül is változhat.

Fizetési feltételek:

Készpénz vagy előre utalás, ill. törzsvásárlóink számára 8 naptári napon belüli átutalással számlavezető bankunkban. Fizetési késedelem esetén a mindenkori jegybanki alapkamat kétszeresét kitevő késedelmi pótlékkal növeljük meg követelésünk összegét. Ha a számla lejárati dátumát követő 2 héten belül a számla összege nincs kiegyenlítve, akkor követelésünk behajtását átadjuk egy követelések behajtásával foglalkozó cégnek vagy bírósághoz fordulunk. Az ezzel kapcsolatos költségek szintén Önöket terhelik.

Házhozszállítás:

Budapest területén 100.000.- Ft alatti megrendelésnél 4.000 Ft szállítási díjat számítunk fel. 100.000 Ft feletti áru rendelése esetén a kiszállítás díjtalan, sürgősségi kiszállítás esetén ez a kedvezmény nem érvényes. Budapest területén kívül az árut az ország egész területén belül súlytól függő tarifa szerint házhoz szállítjuk. Utánvétel esetén a postaköltség a Vevőt terheli.

Szállítási határidő:

Szállítási határidő terméktől függően raktárról vagy megrendeléstől számítva 2-3 héten belül, rész-szállítási jogot fenntartunk.

 

Elérhetőségeink:Cím: H-1118 Budapest, Ugron Gábor u. 75.
Telefon: +36-1-319-97-97
Fax: +36-1-319-05-51
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Nyitva tartásunk:
H-Cs: 9:00-17:30 Péntek: 9:00-16:00Sz-V: Zárva